HomeΠΡΟΪΟΝΤΑ

Natural organic extraction and green herbal leaves, Flower aroma essence solution in laboratory.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ BE LIFEH KML MEDIGROUP

υπηρετώντας τη φιλοσοφία της για ολιστική προσέγγιση του ατόμου, συνεργάζεται με το εργαστήριο Bio-Life.

Το εργαστήριο Bio-Life ευθυγραμμίζεται με τις αρχές της ορθομοριακής ιατρικής και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικά μόρια που απευθύνονται σε όλους τους τρόπους ζωής, ανεξάρτητα διατροφής και ηλικίας.

Η ορθομοριακή διατροφή έχει ως στόχο να διορθώσει αποτελεσματικά τις ελλείψεις και τις περίσσειες του καθενός (ανάλογα με την ηλικία, τις δραστηριότητες κ.λπ.). Τα συμπληρώματα διατροφής, στη σωστή δοσολογία και φυτικής προέλευσης, προσδίδουν στον οργανισμό τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, καθώς και στοιχεία που τον προστατεύουν. Ειδικότερα, δίνουν τη δυνατότητα στα κύτταρα να λειτουργούν σωστά, ενώ βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών.

https://www.kmlmedigroup.gr/wp-content/uploads/2022/02/shutterstock_170538488-2.png

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΠρωτοπόροι στους κλάδους της βιολογικής διατροφικής θεραπείας και της φυτοθεραπείας

από τη δεκαετία του 1980, ο Bruno Thysebaert και η Sandra Lennertz ίδρυσαν το 1991 το εργαστήριο Bio-Life.

Το εργαστήριο Bio-Life έγινε γρήγορα φορέας αναφοράς ως εργαστηριακός παραγωγός και σχεδιαστής συμπληρωμάτων διατροφής απαράμιλλης ποιότητας και υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση του ατόμου. Αυτή η 100% βελγική, οικογενειακή και περιβαλλοντικά υπεύθυνη εταιρεία παραγωγής επιλέγει τις πρώτες ύλες της από συνεργαζόμενους παραγωγούς και στη συνέχεια αναπτύσσει τις δικές της μορφοποιήσεις εντός του εργαστηρίου της. Τα προϊόντα, τα οποία είναι βέλτιστης ποιότητας χάρη στους αυστηρούς ελέγχους κατά τη διάρκεια όλων των διαδικασιών παραγωγής και κατασκευής, σχεδιάζονται εκεί με βάση στοιχεία που υπάρχουν στη φύση ή στον ανθρώπινο οργανισμό.

Biology laboratory nature and science, Plants with biochemistry structure on green background.

ΔΕΣΜΕΥΣΗΟικο-κοινωνική δέσμευση

Η οικο-κοινωνική δέσμευση βρίσκεται στην καρδιά του DNA του εργαστηρίου Bio-Life από την ίδρυσή του. Όλες οι ενέργειες γίνονται με γνώμονα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το πλανήτη.

✔Σχολαστικά επιλεγμένες πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης, κατά το δυνατό βιολογικές.

✔ Αξιόπιστοι προμηθευτές με τους οποίους αναπτύσσονται στενές, μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.

✔ Πρωτοποριακές, ειδικές συσκευασίες και περιέκτες με δυνατότητα βιομηχανικής κομποστοποίησης.

https://www.kmlmedigroup.gr/wp-content/uploads/2022/01/3Α.jpg

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ
Ο χρυσός της γης – Η διατροφή μας θα έπρεπε να επαρκεί για να μας παρέχει καθημερινά τις ποσότητες μεταλλικών στοιχείων που μας είναι απαραίτητες. Όμως, ορισμένοι παράγοντες όπως το άγχος ή οι κακές διατροφικές συνήθειες, μπορούν να μειώσουν την πρόσληψη των στοιχείων αυτών και να προκαλέσουν ελλείψεις οι οποίες έχουν βλαβερές συνέπειες στην ψυχο-φυσιολογική ισορροπία του οργανισμού. Τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία Be-Life δρουν ως «υλικά κατασκευής» και διασφαλίζουν την καλή λειτουργία των κυττάρων του ατόμου.
ΤΑ ΣΥΜΠΛΟΚΑ
Η ισχύς εν τη ενώσει - Κάθε ένα από τα σύμπλοκα προιόντα Be-Life, βασίζεται σε μια απλή αρχή: στην επιλογή στοιχείων, φυτών, μεταλλικών στοιχείων, βιταμινών, αμινοξέων τα οποία συμβάλλουν μαζί - το καθένα με τον δικό του τρόπο - στην επίτευξη του επιθυμητού στόχου. Η ενδιαφέρουσα πτυχή αυτής της ομαδοποίησης είναι η δημιουργία μιας μοναδικής συνέργειας, η οποία αυξάνει την απορροφησιμότητα και πολλαπλασιάζει τη δραστικότητα καθενός από τα συστατικά του συμπλόκου.
ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
Το Β της ενέργειας - Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Καθεμία από αυτές διασφαλίζει απαραίτητες λειτουργίες όπως ανάπτυξη, όραση, διέγερση της δημιουργίας του DNA, αντιοξειδωτική δράση και άλλες. Το εργαστήριο Bιο-Life έχει αναπτύξει τη συστηματική χρήση - κάθε φορά που είναι δυνατόν - των πιο βιοδραστικών μορφών, με στόχο την αυξημένη αφομοίωση αλλά με μικρότερες απαιτήσεις ενέργειας από τον οργανισμό για τον μεταβολισμό τους.
ΤΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΑ
Οι ήρωες της υγείας – Τα αναζωογονητικά είναι συστατικά που δεν περιέχονται στην παραδοσιακή διατροφή όπως κολλαγόνο, χονδροϊτίνη, υαλουρονικό οξύ και άλλα. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στη βελτίωση πολλών ιστών, μεταξύ των οποίων και του δέρματος. Καθώς ο οργανισμός έχει τη δυνατότητα να μεταβολίζει εύκολα αυτές τις οργανικές μορφές, το εργαστήριο Bio-Life ανέπτυξε μια σειρά από τέτοιου είδους δραστικές ουσίες υψηλής ποιότητας.
ΟΙ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΖΥΜΕΓEΡΤΕΣ
Καλά βακτήρια και ενεργά στελέχη - Η χλωρίδα του εντέρου είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την καλή πέψη και την εξάλειψη των τοξινών καθώς και για την αφομοίωση και τη σύνθεση βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, λιπαρών οξέων και άλλων απαραίτητων θρεπτικών ουσιών. Συνεπώς, η υγιής χλωρίδα του εντέρου παίζει ουσιώδη ρόλο στην καλή υγεία του οργανισμού. Το εργαστήριο Bio-Life, επιλέγει με προσοχή για κάθε προϊόν τα στελέχη των γαλακτικών ζυμεγερτών, με βάση την προέλευση και τις ιδιότητές τους.
ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ
Δραστικά φυτικά εκχυλίσματα - Η χρήση φυτών για τη διατήρηση της ευζωίας συναντάται από τις αρχές της ανθρωπότητας σε διάφορες «συνταγές», ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της χλωρίδας της κάθε περιοχής. Το εργαστήριο Bio-Life προτείνει και επιλέγει τα πιο φρέσκα φυτά, προκειμένου να εξάγει τις μέγιστες ποσότητες δραστικών ουσιών. Το εργαστήριο αναπτύσσει φυτικά εκχυλίσματα υψηλής συμπύκνωσης, χωρίς χημικά διαλυτικά ή νανοσωματίδια. Η διαδικασία εκχύλισης γίνεται με σεβασμό στην πανάρχαια πολλές φορές γνώση, που αφορά στις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε φυτού.